HD FotoBook

Digitale foto's kunnen in enkele seconden worden gedeeld, maar niets is zo geweldig als een geprinte foto. Maak daarom zelf eens een fotoboek van de hoogste kwaliteit met HD FotoBook. Een gepersonaliseerd fotoboek, professioneel geprint en gebonden, brengt foto's tot leven en is uitermate geschikt voor het vastleggen van herinneringen, waardoor het een ideaal cadeau is voor vrienden en familie.

Met de HD FotoBook-software kun je in enkele minuten een fotoboek ontwerpen. HD Fotoboek wordt door alle Ringfoto Fotovakzaken aangeboden en is eenvoudig online te bestellen. Aan het einde van uw bestelling kiest u Foto Amersfoort als afleverpunt.

Kies eerst de cover voor uw bestelling

Softcover

Fotoboeken op echt fotopapier met een soepele kaft. Keuze uit verschillende formaten en geprint op mat of HD glanzend kwaliteitsfotopapier.

Vanaf 11,95

Hardcover

Fotoboeken op echt fotopapier met een hard kaft. Keuze uit verschillende formaten en geprint op mat of HD glanzend kwaliteitsfotopapier.

Vanaf 32,50

Fixcover Linnen

Fotoboeken op echt fotopapier met een harde kaft in linnen. Keuze uit verschillende kleuren en formaten. Geprint op mat of HD glanzend kwaliteitsfotopapier.

Vanaf 46,50

Fixcover Leder

Fotoboeken op echt fotopapier met een harde kaft in imitatie leder. Keuze uit verschillende kleuren en formaten. Geprint op mat of HD glanzend kwaliteitsfotopapier.

Vanaf 48,95

HD-FotoPapier

HD mat papier

Het matte 250 gram dikke HD-papier wordt gekenmerkt door ultra heldere kleuren, een intense kleurenruimte en een zijdezachte structuur. Het HD-FotoBoek is nog beter en scherper dan de blootstelling op fotopapier. Kijk zelf uit een fotoboek dat gegarandeerd door de combinatie van micro-druktechniek, een fascinerende resolutie van 2400 dpi, speciale lange levensduur, nieuwe kleuren en speciaal gecoat papier hoogste en ongeëvenaarde kwaliteiten.

HD glanzend papier

Het glanzende 250 gram sterke HD-papier wordt gekenmerkt door een indrukwekkend gevoel, ultraheldere kleuren en een nobele glans. Het HD-FotoBook is nog beter en scherper dan de blootstelling op fotopapier. Kijk zelf uit een fotoboek dat gegarandeerd door de combinatie van micro-druktechniek, een fascinerende resolutie van 2400 dpi, speciale lange levensduur, nieuwe kleuren en speciaal gecoat papier hoogste en ongeëvenaarde kwaliteiten.

Jouw herinneringen in HD

Bekijk en voel de superieure kwaliteit van een HD FotoBook. High Definition printtechnologie met 7 inkten biedt zeer gedetailleerde foto's met natuurlijke huidtinten en levensechte kleurenreproductie. Levendige kleurenfoto's die van de pagina springen, terwijl vloeiende kleurovergangen zwart-witfoto's een klassieke look geven.

Een formaat dat bij je smaak past

Vierkante formaten zijn beschikbaar in 127 x 127 mm, 210 x 210 mm en 300 x 300 mm. Je kunt kiezen voor liggend of staand in A5 en A4, of liggend in A3. Zo vind je altijd het perfecte formaat voor je persoonlijke fotoboek.

Een hoogwaardige afwerking

Het speciaal ontworpen papier voor HD-printtechnologie biedt je geprinte HD-foto's met een premium afwerking. Je kunt kiezen voor Luster-papier met een structuur die gelijk is aan traditionele prints van fotolabs, of voor Glosssy-papier met een gladde, hoogglansafwerking